Meny
Søk

Kalender

Vi ønsker deg velkommen til Kulturlunsj med Benny Borg på Årvoll gård, den 18.november

Vi ønsker deg velkommen til Kulturlunsj med Benny Borg på Årvoll gård, den 18.november

Velkommen til Julelunsj på Linne Hotell med Camalini, 20.november 2019

Påmelding

Velkommen til Julelunsj på Linne Hotell med Camalini, 20.november 2019 Påmelding

Juletur til

Munthegården

For 60+ere

Munthegården: På låven sitter nissen med sin julegrøt (utgitt i 1911)…………..,eller, den gamle nissen satt så trist på låven julekveld de glemmer meg nok nå som sist og spiser grøten selv……

Dette er låven hvor Margrethe Munthes  nisse spiste grøten sin.

At nissen her hatt en stri tørn med rottene og julegrøt er vi ikke det minste tvil om. Julestemningen slår virkelig til når vi kjører opp den 200 meter lange alleen med fakler. Munthegården er julepyntet både ute og inne akkurat for oss i dag. Bordene er dekket med hvite duker/røde servietter og julepynt. Vi får overvære kåseri på ca. 45-50 minutter om Munthefamilien, ispedd allsang med Margrethe Munthes kjente sanger. Det blir servert julemiddag.

Juletur til Munthegården For 60+ere Munthegården: På låven sitter nissen med sin julegrøt (utgitt i 1911)…………..,eller, den gamle nissen satt så trist på låven julekveld de glemmer meg nok nå som sist og spiser grøten selv…… Dette er låven hvor Margrethe Munthes nisse spiste grøten sin. At nissen her hatt en stri tørn med rottene og julegrøt er vi ikke det minste tvil om. Julestemningen slår virkelig til når vi kjører opp den 200 meter lange alleen med fakler. Munthegården er julepyntet både ute og inne akkurat for oss i dag. Bordene er dekket med hvite duker/røde servietter og julepynt. Vi får overvære kåseri på ca. 45-50 minutter om Munthefamilien, ispedd allsang med Margrethe Munthes kjente sanger. Det blir servert julemiddag.

Vi har "kinoforestilling" på Bjerke Nærmiljøsenter 3 mandager føre nyttår 2019.

Se plakat for info. Velkommen

Vi har "kinoforestilling" på Bjerke Nærmiljøsenter 3 mandager føre nyttår 2019. Se plakat for info. Velkommen